AKÜDER Etkinlik Tablosu - 2014
Müh.Serpil Özkan
Müh. Sibel TELLİ

Açıklama
5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda stand açılarak standımızı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’ na ve fuar alanında gelen diğer ziyaretçilere AKÜDER ve çalışmaları hakkında bilgiler verilerek tanıtıcı malzemeler dağıtıldı.
Etkinlik Adı
AYMEP Kursu Sertifika Töreni - 2014
Tarih
26.02.2014
Yer
Zeytinburnu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi - İstanbul
Organizasyon
AKÜDER – Zeytinburnu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
AKÜDER Adına Katılımcıların
Adı ve Soyadı
AKÜDER Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri
İlgili Okul Yöneticileri, Öğrencileri
İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü Şube Müdürü
Zeytinburnu Kaymakamı
Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü
Sektörle İlgili Medya Temsilcileri
Açıklama
12 Ekim 2012 tarihinde Akümülatör ve Geri Kazanım Sanayicileri Derneği (AKÜDER) ile İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında imzalanan ve sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanların yetiştirilmesini amaçlayan "Akümülatör Yönetimi Mesleki Eğitim Projesi (AYMEP) İşbirliği Protokolü" kapsamında düzenlenen kurslardan ikincisine ilişkin Sertifika Dağıtım Töreni 26 Şubat 2014 tarihinde yapıldı. Kursu tamamlayarak sertifika alma hakkına sahip öğrencilere, AKÜDER Yönetim Kurulu üyeleri, ilgili okul yöneticileri, İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü Şube Müdürü, Zeytinburnu Kaymakamı, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından sertifikaları verildi.