AYMEP Kursu Açıldı!

12 Ekim 2012 tarihinde Akümülatör ve Geri Kazanım Sanayicileri Derneği (AKÜDER) ile İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında imzalanan ve sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanların yetiştirilmesini amaçlayan "Akümülatör Yönetimi Mesleki Eğitim Projesi (AYMEP) İşbirliği Protokolü" kapsamında düzenlenmesi planlanan kurslardan ilki, 24 Aralık 2013 tarihinde Maltepe Küçükyalı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ nde anlamlı bir törenle açıldı.

Açılış töreninde konuşan Maltepe Küçükyalı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Selami Çiçek, AKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Acar, İstanbul Mili Eğitim İl Müdürlüğü Şube Müdürü Erol Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan projenin gençlerimize, eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulunarak çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle açılan kurs sınıfı gezilerek kursiyerlerin ve öğretmenlerin kurs ile ilgili görüşleri alındı.

Açılış töreninde ayrıca ilgili okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri ile AKÜDER Yönetim Kurulu Üyesi Teoman Sunkar, Denetleme Kurulu Üyesi Bülent Şen, Çevre Danışmanı İslam Sadıker, Genel Koordinatör Serpil Özkan ve Ofis Yöneticisi Sibel Telli ile yerel yöneticiler, civar okul müdürleri, görsel ve yazılı medya mensupları da hazır bulundular.