AYMEP Kursu 2 Sertifika Töreni Zeytinburnu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Düzenlendi.

12 Ekim 2012 tarihinde AKÜDER ve İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında imzalanan ve sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanların yetiştirilmesini hedefleyen Akümülatör Yönetimi Mesleki Eğitim Projesi (AYMEP) İşbirliği Protokolü kapsamında düzenlenen kurslardan ikincisi  gerçekleşen  Zeytinburnu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ nde 26 Şubat 2014 te kursa katılan ve sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları anlamlı bir törenle dağıtıldı.

Törende konuşan Zeytinburnu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İsmail TUTAL, AKÜDER Yönetim Kurulu adına Çevre Danışmanı İslam SADIKER, İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü Şube Müdürü Erol DEMİR, Zeytinburnu Kaymakamı, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü projenin önemine vurgu yaparak projede emeği olanlara teşekkürlerini ilettiler.

Tören, öğrencilere sertifikaları dağıtılmasının ardından okul tarafından verilen ikramlar ile son buldu.